Sibylla grillkorv 135x80g fryst
7310620053847
Atria Suomi Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingredients
Sian- ja naudanliha (70%), vesi, perunajauho, sianrasva, suola, dekstroosi, mausteuute (mm. muskotti, cayennepippuri, paprika), mausteet (mm. cayennepippuri, chili), valkosipuli, sipuli, stabilointiaine (E450), aromivahvenne (E621), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ruotsi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Selleri  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1050  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 250  kcal |
Rasvaa | 21  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.5  g |
Hiilihydraattia | 3.5  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 2.2  g |
Carbohydrates of which lact. | 0  g |
Additive Name |
E250 Sodium nitrite 
E300 Ascorbic acid  E450 Diphosphates  E621 Monosodium glutamate  |
Brändinimi | Sibylla |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5384 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Tinad vara: Rullgrill 80 - 85°C i 25- 30 min eller tills kärntemperatur 72 °C uppnås. Korven kan ligga på rullgrillen upp till 2 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |