Sibylla hotdog-nakki 120x60g/7,2kg pakaste
7310620012011
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Lihaisa ja maukas Sibylla hotdog-nakki sisältää 70% lihaa ja sopii hyvin hotdogin täytteeksi ja muihin pikaruoka-annoksiin. Parhaan tuloksen saat, kun sulatetut hotdog-nakit lämmitetään vesihauteessa tai höyryssä. Tämän jälkeen hotdog on valmis koottavaksi, mausta oman maun mukaan ja nauti.
Ainesosat
Sian- ja naudanliha (70 %), vesi, perunajauho, silava, suola, dekstroosi, mausteet ja mausteuute (mustapippuri, cayenne, korianteri, muskotti), sipulijauhe, hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ruotsi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : EU  |
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 20 
Kasvatuspaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää |
Sokereita 
Natriumnitriitti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 1050  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 260  kcal |
Rasvaa | 22  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9  g |
Hiilihydraattia | 5  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 1.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Sibylla |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1201 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Valmistus (sulatettuna) vesihauteessa 85 °C 1030 min. 1 rkl suolaa + 1 tl etikkaa/litraan vettä. Sisälämpötila 72 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning (tinad vara) vattenbad 85 °C i 1030 min. 1 msk salt + 1 tsk ättika/liter vatten. Kärntemperatur 72 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |