Sibylla hotdog-nakki 120x60g/7,2kg pakaste
7310620012011
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Lihaisa ja maukas Sibylla hotdog-nakki sisältää 70% lihaa ja sopii hyvin hotdogin täytteeksi ja muihin pikaruoka-annoksiin. Parhaan tuloksen saat, kun sulatetut hotdog-nakit lämmitetään vesihauteessa tai höyryssä. Tämän jälkeen hotdog on valmis koottavaksi, mausta oman maun mukaan ja nauti.
Ingredienser
Sian- ja naudanliha (70 %), vesi, perunajauho, silava, suola, dekstroosi, mausteet ja mausteuute (mustapippuri, cayenne, korianteri, muskotti), sipulijauhe, hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Ruotsi  |
Ainesosien alkuperät
| Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : EU  |
| Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 20 
Kasvatuspaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Sisältää |
Sokereita 
Natriumnitriitti  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  |
| Energiasisältö (kJ) | 1050  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 260  kcal |
| Rasvaa | 22  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9  g |
| Hiilihydraattia | 5  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 11  g |
| Suolaa | 1.9  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E300 Askorbiinihappo  |
| Brändinimi | Sibylla |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1201 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Valmistus (sulatettuna) vesihauteessa 85 °C 1030 min. 1 rkl suolaa + 1 tl etikkaa/litraan vettä. Sisälämpötila 72 °C. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning (tinad vara) vattenbad 85 °C i 1030 min. 1 msk salt + 1 tsk ättika/liter vatten. Kärntemperatur 72 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





