Snellman chicken breast fillets sous vide ca2kg
2096272500001
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Snellmanin murea broilerin rintafilee kypsennetään matalassa lämmössä vesihauteessa, näin siitä tulee hyvin mehevää ja vähärasvainen rintafileekään ei kuivu. Saadun asiakaspalautteen perusteella uskallamme sanoa, että markkinoiden mehevin kypsä broilerin rintafilee on tässä! Ja tietenkin käytämme vain 100% suomalaista broilerinlihaa.
Ainesosat
Broilerinfilee (alkuperä Suomi), jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), väri (E150d).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  Sinappi  |
Nostettu | Jodi  |
Energiasisältö (kJ) | 444  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 106  kcal |
Rasvaa | 1.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
Hiilihydraattia | 0.1  g |
Proteiinia | 23  g |
Suolaa | 0.9  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E150d Ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööri 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E301 Natriumaskorbaatti  |
Brändinimi | Snellman |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 31017 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Painekattila |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | VINKKI: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 15-20 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Värm påsen oöppnad i sjudande vatten eller i varmluftsugn med ånga i 15-20 min. Köttet kan också värmas direkt i en varm sås eller soppa. Häll då i påsens innehåll och låt sjuda i ca 15 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |