Snellman burgerjauheliha 20% 1,44kg
6409620014024
Oy Snellman Ab
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Todellinen burgerintekijän jauheliha Snellmanilta! Käytämme burgerjauhelihan valmistuksessa rasvaisempia lihapaloja ja karkeampaa jauhatusta. Tangosta leikatuissa burgerpihveissä lihan rakenne säilyy parhaana. Lopputuloksena erityisen mureat ja mehevät burgerpihvit. Helposti tasamäärä 80, 120 ja 160 tai 180 g pihvejä.
Ingredients
Suomalainen naudanliha. Rasvapitoisuus alle 20 %. Kollageeni/liha-proteiinisuhde alle 15 %. Alkuperä: Suomi. Teurastettu: Suomi. Valmistettu: Suomi.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
| Ei sisällä | Gluteeni  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 1046  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 252  kcal |
| Rasvaa | 20  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.1  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Brändinimi | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 16219 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Leikkaa tangosta 1-2 cm paksuja pihvejä. Muotoile pihvit painamalla niitä kevyesti kädellä. Paista kuumalla pannulla tai grillaa n. 2 min molemmilta puolilta. Pihvi saa mielellään jäädä punertavaksi sisältä, jotta mehukkuus säilyy. Mausta suolalla ja pippurilla. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Skär stången i 1-2 cm tjocka biffar. Forma biffen genom att pressa lätt med handen. Stek i het panna eller grilla ca 2 min per sida. Biffen för gärna lämna rosa i mitten för att bevara sin saftighet. Krydda med svartpeppar och salt. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2 - +4 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +4 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in fridge between +2 - +4 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |





