Snellman burgerjauheliha 20% 1,44kg
6409620014024
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Todellinen burgerintekijän jauheliha Snellmanilta! Käytämme burgerjauhelihan valmistuksessa rasvaisempia lihapaloja ja karkeampaa jauhatusta. Tangosta leikatuissa burgerpihveissä lihan rakenne säilyy parhaana. Lopputuloksena erityisen mureat ja mehevät burgerpihvit. Helposti tasamäärä 80, 120 ja 160 tai 180 g pihvejä.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha. Rasvapitoisuus alle 20 %. Kollageeni/liha-proteiinisuhde alle 15 %. Alkuperä: Suomi. Teurastettu: Suomi. Valmistettu: Suomi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1046  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 252  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.1  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 16219 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Leikkaa tangosta 1-2 cm paksuja pihvejä. Muotoile pihvit painamalla niitä kevyesti kädellä. Paista kuumalla pannulla tai grillaa n. 2 min molemmilta puolilta. Pihvi saa mielellään jäädä punertavaksi sisältä, jotta mehukkuus säilyy. Mausta suolalla ja pippurilla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Skär stången i 1-2 cm tjocka biffar. Forma biffen genom att pressa lätt med handen. Stek i het panna eller grilla ca 2 min per sida. Biffen för gärna lämna rosa i mitten för att bevara sin saftighet. Krydda med svartpeppar och salt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in fridge between +2 - +4 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 4 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Demo Kitchen
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää