Snellman karelian meat 500g
6409620054204
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maatiaispossun ja naudan paistit toimivat karjalanpaistin aineksina. Tuoretta, pakastamatonta ja GMO-vapaata lihaa perhetilloilta. Hauduta uunissa pitkään miedolla lämmöllä.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha (70 %), suomalainen naudanpaisti (30 %).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha | Ainesosan määrä prosenteissa : 30  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Vähän |
Rasva 
Tyydyttynyt rasva (-pitoisuus)  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 5  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 115  kcal |
Rasvaa | 3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 22  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15010 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Kiehuttaminen |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Laita liha, sipulia, porkkanaa ja laakerinlehteä uuninkestävään pataan. Lisää suolaa ja pippuria. Kaada pataan vettä niin, että lihat melkein peittyvät. Hauduta uunissa 150C n. 3 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Lägg köttet tillsammans med lök, morot och lagerblad i en ugnsform. Tillsätt salt och peppar. Häll på vatten så att det nästan täcker köttet. Låt rätten koka i ugn 150C ca 3 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |