Snellman karelian meat 500g
6409620054204
Oy Snellman Ab
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Maatiaispossun ja naudan paistit toimivat karjalanpaistin aineksina. Tuoretta, pakastamatonta ja GMO-vapaata lihaa perhetilloilta. Hauduta uunissa pitkään miedolla lämmöllä.
Ingredients
Suomalainen porsaanliha (70 %), suomalainen naudanpaisti (30 %).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Origin of ingredients
| Beef meat | Percentage of ingredient : 30  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Vähän |
Rasva 
Tyydyttynyt rasva (-pitoisuus)  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 5  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 115  kcal |
| Rasvaa | 3  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 22  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Brändinimi | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Packaging type code | Box |
| Supplier identification code | 15010 |
| Trade Item Regulation Type Code | Animal id health mark |
| Preparation | Poaching |
| Handling Instructions Code Reference |
Foodstuffs
Perishable cargo |
| Preparation instructions (Fin) | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Laita liha, sipulia, porkkanaa ja laakerinlehteä uuninkestävään pataan. Lisää suolaa ja pippuria. Kaada pataan vettä niin, että lihat melkein peittyvät. Hauduta uunissa 150C n. 3 tuntia. |
| Preparation instructions (Swe) | TIPS: Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Lägg köttet tillsammans med lök, morot och lagerblad i en ugnsform. Tillsätt salt och peppar. Häll på vatten så att det nästan täcker köttet. Låt rätten koka i ugn 150C ca 3 timmar. |
| Consumer storage instructions (fin) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Consumer storage instructions (swe) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Consumer storage instructions (eng) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Minimum storage handling temperature | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |





