Snellman malet kött av nöt 10% 400g
6409620011702
Oy Snellman Ab
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Snellmanin Kunnon naudan jauhelihan valmistukseen on käytetty ainoastaan pakastamatonta, gmo-vapaata naudanlihaa suomalaisilta perhetiloilta. Kunnon naudanjauheliha on laadukas yleistuote, joka soveltuu käytännössä ruokaan kuin ruokaan. Kokeile esimerkiksi keittoihin, kastikkeisiin tai pizzan täytteeksi.
Ingredients
Suomalainen naudanliha. Rasvapitoisuus alle 10 %. Kollageeni/liha-proteiinisuhde alle 12 %. Alkuperä: Suomi. Teurastettu: Suomi. Valmistettu: Suomi. Pakkauksessa on aluspaperi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 710  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 170  kcal |
Rasvaa | 10  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.3  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 16212 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Vinkit: Chili con carne: Ruskista liha ja pilkottu sipuli pannulla. Mausta suolalla, chilillä, paprikalla, valkosipulilla ja kuminalla sekä ripauksella sokeria. Sekoita mukaan 1 tlk tomaattimurskaa sekä 1 dl vettä ja keitä n. 10 min. Lisää 1 tlk kidneypapuja ja maissia. Tarkista maku ja tarjoa riisin kera. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tips: Chili con carne: Bryn kött och hackad lök i en panna. Krydda med salt, chili, paprika, vitlök, kummin och en nypa socker. Häll i en burk krossade tomater och 1 dl vatten. Låt koka i ca 10 minuter. Tillsätt en burk kidneybönor och majskorn. Smaka av och servera med ris. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in fridge between +2 - +4 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 4 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |