Snellman pork spare ribs ca800g
2096248300000
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
0,8
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Suomalainen luullinen porsaanliha.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Porsaanliha | Ainesosan määrä prosenteissa : 100.0  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 804  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
| Rasvaa | 13.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.6  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 0.15  g |
| Brändinimi | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Kutistemuovi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15636 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Voit halutessasi poistaa kalvon kylkirivin sisäpuolelta terävällä veitsellä. Mausta liha mielesi mukaan ja aseta se uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Kypsennä uunissa 140 °C:ssa foliolla peitettynä kunnes liha irtoaa helposti luista, n. 3 – 4 h. Halutessasi voit grillata pintaan kauniin värin. Tuote on mahdollista kypsentää myös pakkauksessaan vesihauteessa. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur 1/2 timme före tillredning. Hinnan på insidan av benen kan eventuellt tas bort innan tillredning. Krydda efter egen smak och lägg köttet i en ugnssäker form med köttsidan uppåt. Ugnsstek i 140 °C med folie tills köttet lossnar lätt från benen, ca 3– 4 timmar. Vill man så kan man ge ribsen färg på grillen. Det är också möjligt att tillaga produkten i dess förpackning i vattenbad. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |





