Snellman maatiaispossun kasslerpala n1,5kg
2096231900002
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1,5
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Porsaanliha | Ainesosan määrä prosenteissa : 100.0  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 861  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 207  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.15  g |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15612 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Pulled pork: Ainekset: n. 1,5kg kassleria, 1 iso sipuli, 4-5 valkosipulin kynttä, 2 tl suolaa, 1 tl mustapippuria, ½ dl omenaviinietikkaa, 1 dl vettä, 2 dl murskattua paprikaa. Ota liha huoneenlämpöön 1 tunti ennen valmistusta. Pilko sipuli reiluiksi paloiksi valkosipulin kanssa. Hiero lihan pintaan suola ja mustapippuri. Aseta liha kannelliseen pataan ja lisää loput ainekset. Paista uunissa 120 °C:ssa vähintään 5 tuntia. Varaa kypsennykseen reilusti aikaa. Ota liha uunista ja revi suikaleiksi. Hienonna paistoliemi sauvasekoittimella. Lisää revitty liha liemeen ja keitä vielä miedolla lämmöllä, tarjoile lämpimänä. Halutessa voi vielä maustaa erilaisilla BBQ-kastikkeilla tai sambal oelek -pastakastikkeella. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Pulled pork: Ingredienser: ca 1,5kg kassler, 1 stor lök, 4-5 klyftor vitlök, 2 tsk salt, 1 tsk svartpeppar, ½ dl äppelvinäger, 1 dl vatten, 2 dl krossad paprika. Tag köttet ur kylen 1 timme före tillredning. Hacka löken i grova bitar tillsammans med vitlök. Massera in salt och svartpeppar på ytan av köttet. Sätt köttet i gryta med lock, sätt med alla övriga ingredienser. Stek i ugn minst 5 timmar på 120 °C. Reservera tillräckligt med tid för tillredningen. Ta ut köttet ur ugnen och riv det i mindre bitar. Finfördela vätskan med en stavmix. Tillsätt det rivna köttet i vätskan och koka ännu på svag värme, servera varmt. Man kan smaksätta med olika BBQ såser eller sambal oelek -pastasås. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |