Snellman maatiaispossun kasslerpala n1,5kg
2096231900002
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1,5
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Suomalainen porsaanliha.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä |
Ainesosien alkuperät
Porsaanliha | Ainesosan määrä prosenteissa : 100.0 |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna
Maito Rikkidioksidi ja sulfiitit Kala Nilviäiset Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet Maapähkinä Soijapavut Selleri Lupiini Pähkinät Äyriäiset Seesaminsiemenet |
Ei sisällä | Gluteeni |
Sisältää runsaasti | Proteiini |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola |
Ei lisättyä | Natrium tai suola |
Energiasisältö (kJ) | 861 kJ |
Energiasisältö (kcal) | 207 kcal |
Rasvaa | 15 g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.2 g |
Hiilihydraattia | 0 g |
Proteiinia | 18 g |
Suolaa | 0.15 g |
Muut tuotetiedot
Brändinimi | Snellman |
Täydellinen tuotenimi (suomi) | Snellman Maatiaispossun kasslerpala n1,5kg |
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) | Snellman Kasslerbit av lantgris ca1,5kg |
Täydellinen tuotenimi (eng.) | Snellman Pork neck ca 1,5kg |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15612 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Pulled pork: Ainekset: n. 1,5kg kassleria, 1 iso sipuli, 4-5 valkosipulin kynttä, 2 tl suolaa, 1 tl mustapippuria, ½ dl omenaviinietikkaa, 1 dl vettä, 2 dl murskattua paprikaa. Ota liha huoneenlämpöön 1 tunti ennen valmistusta. Pilko sipuli reiluiksi paloiksi valkosipulin kanssa. Hiero lihan pintaan suola ja mustapippuri. Aseta liha kannelliseen pataan ja lisää loput ainekset. Paista uunissa 120 °C:ssa vähintään 5 tuntia. Varaa kypsennykseen reilusti aikaa. Ota liha uunista ja revi suikaleiksi. Hienonna paistoliemi sauvasekoittimella. Lisää revitty liha liemeen ja keitä vielä miedolla lämmöllä, tarjoile lämpimänä. Halutessa voi vielä maustaa erilaisilla BBQ-kastikkeilla tai sambal oelek -pastakastikkeella. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Pulled pork: Ingredienser: ca 1,5kg kassler, 1 stor lök, 4-5 klyftor vitlök, 2 tsk salt, 1 tsk svartpeppar, ½ dl äppelvinäger, 1 dl vatten, 2 dl krossad paprika. Tag köttet ur kylen 1 timme före tillredning. Hacka löken i grova bitar tillsammans med vitlök. Massera in salt och svartpeppar på ytan av köttet. Sätt köttet i gryta med lock, sätt med alla övriga ingredienser. Stek i ugn minst 5 timmar på 120 °C. Reservera tillräckligt med tid för tillredningen. Ta ut köttet ur ugnen och riv det i mindre bitar. Finfördela vätskan med en stavmix. Tillsätt det rivna köttet i vätskan och koka ännu på svag värme, servera varmt. Man kan smaksätta med olika BBQ såser eller sambal oelek -pastasås. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää