Snellman maatiaispossun lihasuikale 400g
6409620053870
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maatiaispossun niskasta valmistetut lihasuikaleet sopivat erinomaisesti haudutettaviin lihapatoihin ja kastikkeisiin. Tuoretta, pakastamatonta ja GMO-vapaata lihaa perhetiloilta.
Ainesosat
Porsaanliha (alkuperämaa Suomi).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 860  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 205  kcal |
| Rasvaa | 15  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.2  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Brändinimi | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15003 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Kiehuttaminen |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla. Mausta mielesi mukaan. Laske lämpötilaa, lisää nestettä, ja hauduta miedolla lämmöllä n. 30 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta köttet ur kylen i rumstemperatur ½ timme före tillredning. Bryn köttet i het stekpanna. Krydda med egen smak. Sänk värmen, tillsätt vätska och låt sjuda under lock ca ½ timme. |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |





