Snellman maatiaispossun loin ribs n1,0kg
2096216900003
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maatiaispossun loin ribsit leikataan ulkofileen vierestä, jolloin ne valmistuvat nopeammin. Mehevät, lihaisat ribsit voi halutessaan esikypsentää pakkauksessaan. Suomalaista, GMO-vapaata maatiaispossua perhetiloilta.
Ainesosat
Suomalainen luullinen porsaanliha.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 804  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.1  g |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15685 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Kypsennys uunissa: Mausta liha mielesi mukaan ja aseta se uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Kypsennä uunissa 150 °C:ssa, kunnes liha irtoaa helposti luista, n. 1,5 - 2 h. Halutessasi voit lopuksi grillata pintaan kauniin värin. Kypsennys vesihauteessa: Hauduta ribsejä avaamattomassa pakkauksessaan vesihauteessa (100°C) n. 1 - 1,5 tuntia. Poista pakkaus, mausta mielesi mukaan ja grillaa tai paista pinta rapeaksi. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur ½ timme innan tillredning. Tillredning i ugn: Krydda efter egen smak och lägg köttet i en ugnssäker form med köttsidan uppåt. Ugnsstek i 150 °C, tills köttet lossnar lätt från benen, efter ca 1,5 - 2 timmar. Vill man, kan man ge ribsen lite färg på grillen. Tillredning i vattenbad: Låt ribsen ligga i 100 °C vatten i sin förpackning i ca 1 - 1,5 timmar. Avlägsna förpackningen, krydda efter egen smak och stek eller grilla ytan krispig. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |