Snellman Maatiaispossun maustettu uunifilee n1,4kg
2096257900000
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1,4
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Suomalainen porsaanliha, vesi, suola, mausteet (paprika, sipuli, valkopippuri, valkosipuli, korianteri, inkivääri, persilja), glukoosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine (E331), aromi (mm. sitruuna).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna
Maito Rikkidioksidi ja sulfiitit Kala Nilviäiset Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet Maapähkinä Soijapavut Selleri Lupiini Pähkinät Äyriäiset Seesaminsiemenet Sinappi |
Ei sisällä |
Gluteeni
Laktoosi |
Sisältää runsaasti |
Proteiini
Natrium tai suola |
Energiasisältö (kJ) | 1069 kJ |
Energiasisältö (kcal) | 258 kcal |
Rasvaa | 22 g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.3 g |
Hiilihydraattia | 0.4 g |
Ravintokuitua | 0.1 g |
Proteiinia | 15 g |
Suolaa | 1.3 g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E331 Sodium citrates |
Muut tuotetiedot
Brändinimi | Snellman |
Täydellinen tuotenimi (suomi) | Snellman Maatiaispossun maustettu uunifilee n1,4kg |
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) | Snellman Kryddad ugnsfilé av lantgris ca1,4kg |
Täydellinen tuotenimi (eng.) | Snellman Pork oven fillet seasoned ca1,4kg |
Pakkausmerkintä | Laatuvastuu |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 17016 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen paistoa. Työnnä paistomittari lihaan. Paista 135 °C uunissa (paistopussissa) rasvapuoli ylöspäin, kunnes lihan sisälämpötila on 72 °C, eli n. 2 tuntia. Anna lihan vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur en timme innan stekning. Stick en stektermometer i köttet. Stek i ugn 135 °C (i stekpåse) med fettsidan uppåt ca 2 timmar. När termometern visar 72 °C är köttet genomstekt. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää