Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon
Tiedote K3-asiakkaille: luovuimme ME2-myyntiyksiköstä 6.6. Suosittelemme tarkistamaan tilauspohjat ennen tilaamista. Lue lisää tästä ->

Snellman Maatiaispossun maustettu uunifilee n1,4kg

2096257900000 Oy Snellman Ab
G
L
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1,4  KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Suomalainen porsaanliha, vesi, suola, mausteet (paprika, sipuli, valkopippuri, valkosipuli, korianteri, inkivääri, persilja), glukoosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine (E331), aromi (mm. sitruuna).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa Suomi 
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia Ei sisällä 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia Muna 
Maito 
Rikkidioksidi ja sulfiitit 
Kala 
Nilviäiset 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Maapähkinä 
Soijapavut 
Selleri 
Lupiini 
Pähkinät 
Äyriäiset 
Seesaminsiemenet 
Sinappi 
Ei sisällä Gluteeni 
Laktoosi 
Sisältää runsaasti Proteiini 
Natrium tai suola 
Energiasisältö (kJ) 1069  kJ
Energiasisältö (kcal) 258  kcal
Rasvaa 22  g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja 8.3  g
Hiilihydraattia 0.4  g
Ravintokuitua 0.1  g
Proteiinia 15  g
Suolaa 1.3  g
Lisäaineen nimi / E-numero E331 Sodium citrates 
Muut tuotetiedot
Brändinimi Snellman 
Täydellinen tuotenimi (suomi) Snellman Maatiaispossun maustettu uunifilee n1,4kg 
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) Snellman Kryddad ugnsfilé av lantgris ca1,4kg 
Täydellinen tuotenimi (eng.) Snellman Pork oven fillet seasoned ca1,4kg 
Pakkausmerkintä Laatuvastuu 
Pakkaustyyppi Määrittelemätön pakkaus 
Tavarantoimittajan tuotenumero 17016 
Asetuksen tyyppi Terveysmerkki / Tunnistusmerkki 
Valmistustapa Paistettu 
Käsittelyohjeet Elintarvike 
Helposti pilaantuva 
Valmistusohjeet Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen paistoa. Työnnä paistomittari lihaan. Paista 135 °C uunissa (paistopussissa) rasvapuoli ylöspäin, kunnes lihan sisälämpötila on 72 °C, eli n. 2 tuntia. Anna lihan vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. 
Valmistusohjeet (ruotsi) Tag köttet i rumstemperatur en timme innan stekning. Stick en stektermometer i köttet. Stek i ugn 135 °C (i stekpåse) med fettsidan uppåt ca 2 timmar. När termometern visar 72 °C är köttet genomstekt. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter. 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) Store in a fridge between +2 - +6 °C 
Alin varastointilämpötila 2  °C
Ylin varastointilämpötila 6  °C
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.

Inspiraatio

Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää

Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää

Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää

Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää
  • wihuri.png
  • wipak.png
  • wihuri-metrotukku.png
  • Tekninen-Kauppa.png
  • Jetflite.png