Snellman maatiaispossun S0 kuutiot sous vide 20x20x10mm 2kg
6409620012013
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Snellmanin maukkaat maatiaispossun S0 kuutiot ovat täysin lisäaineettomia. Kun liha sous vide -kypsennetään matalassa lämmössä sen omassa nesteessä, siitä tulee hyvin mureaa. Kuutiot ovat kuumennuksen jälkeen irtonaisia, mikä helpottaa ja nopeuttaa niiden jatkokäsittelyä keittiössä. Soveltuvat pataruokiin, salaatteihin ja kastikkeisiin.
Ainesosat
Sianliha (alkuperä Suomi), rapsiöljy, jodioitu suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Porsaanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 98.68 
Teurastuspaikka : Suomi  Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  Sinappi  |
Nostettu | Jodi  |
Energiasisältö (kJ) | 693  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 166  kcal |
Rasvaa | 10  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.6  g |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 30604 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Painekattila |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | VINKKI: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | TIPS: Värm påsen oöppnad i sjudande vatten eller i varmluftsugn med ånga i 20-30 min. Köttet kan också värmas direkt i en varm sås eller soppa. Häll då i påsens innehåll och låt sjuda i ca 20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |