Snellman pork tenderloin ca600g
2096204000005
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
0,6
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maatiaispossun sisäfilee on murea, maukas ja vähärasvainen. 100 % suomalaista, GMO-vapaata lihaa perhetilalta. Valmista kokonaisena uunissa tai grillissä, tai leikkaa pihveiksi ja mausta mielesi mukaan.
Ainesosat
Suomalainen porsaan sisäfilee.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 478  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 113  kcal |
| Rasvaa | 2.8  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 22  g |
| Suolaa | 0.2  g |
| Brändinimi | Snellman |
| Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15655 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Mausta liha mielesi mukaan. Ruskista pinnat kuumalla pannulla ja aseta paistomittari lihan keskelle. Paista 175 ˚C uunissa n. 40 min, kunnes sisälämpötila on 70 ˚C. Anna lihan vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur 1/2 timme innan stekning. Krydda efter egen smak. Bryn ytorna i en het stekpanna och stick en stektermometer i köttets mitt. Stek i ugn 175 °C ca 40 min tills termometern visar 70 °C. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter innan servering. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |





