Snellman pork fillet ca1,3kg
2096226000007
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
1,32
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maatiaispossun ulkofileestä saa muhkean fileepalan. Reilunkokoisen fileen voi paistaa sellaisenaan tai siitä voi leikata mahtavat pihvit. Lihan pintaan on jätetty rasvaa, joten kokonaisena kypsennettäessä liha pysyy mehevänä. 100 % kotimaista, GMO-vapaata lihaa perhetiloilta.
Ainesosat
Suomalainen porsaan ulkofilee.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 784  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 188  kcal |
| Rasvaa | 12  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.4  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 20  g |
| Suolaa | 0.2  g |
| Brändinimi | Snellman |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 15611 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
| Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Aseta paistomittari lihan keskelle ja paista 125 °C uunissa (paistopussissa) rasvapuoli ylöspäin n. 2 tuntia. Kun mittari näyttää 72 °C, liha on kypsä. Anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur ca en timme innan stekning. Krydda efter egen smak. Stick en stektermometer i köttet. Stek i ugnen på 125 °C (i stekpåse) med fettsidan upp ca 2 timmar. När termometern visar 72 °C är köttet genomstekt. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |





