Snellman ossobuco ca500g
2096206000003
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
0,5
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Perinteisen italialaisen Ossobucon valmistat helposti Herra Snellmanin luullisesta potkakiekosta. Liha on 500 g:n pakkauksessa ja sen lihapitoisuus on 100 %. Kotimaista GMO-vapaata lihaa perhetiloilta.
Ainesosat
Suomalainen luullinen naudanliha. Alkuperä: Suomi, Teurastettu: 62, Leikattu: Suomi 62
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha | 826_ingredientContentPercentage : 100  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
Energiasisältö (kJ) | 461  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 109  kcal |
Rasvaa | 2.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 21.4  g |
Suolaa | 0.13  g |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 16627 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Kiehuttaminen |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Tee muutamia viiltoja lihan reunaan, jotta liha ei käpristy paistettaessa. Ruskista padassa tai pannussa ja mausta mielesi mukaan. Lisää nestettä ja anna hautua hiljaisella lämmöllä kannen alla tai uunissa 125 °C:ssa kunnes liha on mureaa, noin 4 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta fram köttet i rumstemperatur 1/2 timme före tillredning. Gör några snitt i kanten så köttet ligger plant vid stekningen. Bryn i gryta eller stekpanna och krydda efter egen smak. Tillsätt vätska och koka under lock på svag värme eller i ugn på 125 °C tills köttet är mört, ca 4 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Demo Kitchen
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää