Snellman porsaan poski n2,5kg raaka pakaste
2071505600000
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
10
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Porsaan posket vaativat pitkän haudutusajan ja ovat parhaimmillaan ylikypsäksi valmistettuna. Ne ovat pehmeän mureaa ja maukasta, erittäin kustannustehokasta tarjottavaa. Snellmanin porsaan poskien putsausaste on korkea, esimerkiksi pintarasva on leikattu pois. Porsaan posket soveltuvat niin lounas- kuin á la carte –tarjoiluun.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
Energiasisältö (kJ) | 693  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 166  kcal |
Rasvaa | 10  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.15  g |
Brändinimi | Snellman |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 18016 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Mausta poskipalat ja anna maustua huoneenlämmössä 60 min. Ruskista öljyssä paistinpannulla ja siirrä pieneen uunivuokaan. Valuta lihaliemi vuokaan, lisää juures- ja sipulipaloja ja murskaa pari laakerinlehteä joukkoon. Peitä vuoka foliolla tai kannellla. Kypsennä uunissa 160 °C:ssa 2-2½ h. Jäähdytä hetki. Nosta poskipalat liemestä ja nyhdä liha irtonaiseksi esim. haarukalla. Tarjoa leivän päällä tai sämpylän täytteenä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Krydda köttet och låt det dra i sig i rumstemperatur i 60 min. Bryn köttet i stekpanna och flytta över til en ugnsform. Tillsätt köttbuljong, grönsaks- och lökbitar och krossa ett par lagerblad med. Täck ugnsformen med folie eller lock. Tillred i ugn 160 °C i 2-2½ h. Låt köttet svalna en stund. Lyft bort köttet från vätskan och riv i mindre bitar t.ex. med en gaffel. Servera på en brödbit eller som fyllning i en semla. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18 °C tai kylmemmässä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | -18 °C eller kallare |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen -18 °C |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |