Snellman tosi murea korppukinkku 200g
6409620008887
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
5
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Tosi mureita leikkeleitä kypsennetään reilusti pidempään kuin perinteisiä leikkeleitä ja se tekee niistä todella herkullisia. Raaka-aineena toimii maailman suomalaisin possu, Snellmanin maatiaispossu.
Ainesosat
Kinkku (alkuperä Suomi), vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250). Kuorrute: maissi, karamellisoitu sokeri, rapsiöljy, valko- ja mustapippuri.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  Sinappi  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 438  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 104  kcal |
Rasvaa | 3.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.2  g |
Hiilihydraattia | 0.2  g |
Ravintokuitua | 0.01  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 1.9  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E301 Natriumaskorbaatti 
E250 Natriumnitriitti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 10888 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |