Snellman extramör hanger steak ca2kg sous vide
2096233100004
Oy Snellman Ab
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Snellmanin ylikypsä Hanger steak on maultaan vahva ja koostumukseltaan mehevän rasvainen. Se toimii hyvin sellaisenaan omassa liemessään lämmitettynä, pihveinä, viipaleina tai kuutioituna erilaisissa kastikkeissa ja höystöissä.
Ainesosat
Naudanliha (alkuperä Suomi), jodioitu suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  Sinappi  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Nostettu | Jodi  |
Energiasisältö (kJ) | 660  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 158  kcal |
Rasvaa | 8.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 1.6  g |
Brändinimi | Snellman |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 30814 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Värm påsen oöppnad i sjudande vatten eller i varmluftsugn med ånga i 20-30 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |