Wursti mustard ham 150g sliced
6409290002611
Wursti Oy J&J
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Sinappikinkku on kokonaisesta porsaan sisäpaistista valmistettu leikkele, jossa näkyy lihan luonnollinen vaihtelu. Sisäpaistit kuorrutetaan käsityönä sinappilla ja korppujauholla, lopuksi tuote kypsennetään erityisessä paistouunissa paistamalla. Tästä syntyy herkullinen maku!
Ainesosat
Sian sisäpaisti 91 % (kasvatettu ja teurastettu: Eu), vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), korppujauho (VEHNÄ), sinappi (vesi, SINAPINSIEMEN, sokeri, suola, mausteet), maissidekstroosi, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sian sisäpaisti |
Ainesosan määrä prosenteissa : 91 
Kasvatuspaikka : EU  Teurastuspaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Sinappi  |
Energiasisältö (kJ) | 450  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 110  kcal |
Rasvaa | 2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.8  g |
Hiilihydraattia | 2  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 2.4  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E301 Natriumaskorbaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brändinimi | Wursti |
Pakkausmerkintä | Kierrätysmerkki |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 0261 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Säilytys alle +6 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Förvaring under +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage under +6 °C. |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |