Wursti siskonmakkara 500g
6409290002437
Wursti Oy J&J
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
30
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Siskonmakkara on raakamakkara, josta valmistat perinteisen siskonmakkarakeiton. Tuote on yksi Wurstin klassikkoista; aitoa Wurstin Siskonmakkaraa jo 30 vuoden ajan!
Ainesosat
Sianliha (Suomi) 64 %, vesi, suola, stabilointiaineet (E450), maissidekstroosi, aromit (liha, neilikka), mustapippuri, hapettumisenestoaine (E316), uutteet (muskottipähkinä, chili), säilöntäaine (E250). Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 64 
Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maissi  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktoosi 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 900  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 215  kcal |
Rasvaa | 19  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8  g |
Hiilihydraattia | 1  g |
Proteiinia | 10  g |
Suolaa | 2.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E316 Natriumerytorbaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Brändinimi | Wursti |
Pakkausmerkintä |
Avainlippu
Kierrätysmerkki |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 0243 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Kiehuttaminen |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Purista massa ulos suolesta ja kypsennä 5-15 min. Sopii mm. keittoihin, kastikkeisiin ja pannulle. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Pressa massan ut ur skalet och koka i 5-15 min. Passar för bl.a. i soppor, såser, panna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C. Ei suositella pakastettavaksi, sillä koostumus saattaa muuttua. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C. Frysning rekommenderas inte eftersom konsistens kan ändras. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage under +6 °C. It is not recommended to freeze, as the structure of the product may change. |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |