Apetina original välimerelliset juustokuutiot suolaliemessä 10% 410/200g laktoositon
5711953171796
Arla Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
6
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Kevyt salaattijuusto kuutioina suolaliemessä. Laktoositon.
Ingredients
Juusto (pastöroitu MAITO, suola, hapate, mikrobiologinen juoksete, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), laktaasientsyymi), suolaliemi (vesi, suola, happamuudensäätöaineet (kalsiumkloridi, maitohappo)).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Tanska  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Tanska  Viimeinen valmistuspaikka : Tanska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia | Laktoosi  |
Sisältää | Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 650  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 156  kcal |
Rasvaa | 9.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.1  g |
Hiilihydraattia | 0.5  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 2.8  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E509 Kalsiumkloridi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Tanska |
Brändinimi | Apetina |
Pakkausmerkintä | Kierrätysmerkki |
Pakkaustyyppi | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 597771 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen purkin pohjassa. Säilyy avattuna jääkaapissa 3-4 päivää. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före se burkens botten. Förvaras öppnad i kylskåp 3-4 dagar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before at the bottom of the jar. Could be stored in refrigerator 3-4 days. |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
feta
juustokuutio |