Arla kuohukerma 1l laktoositon, ESL
6413300018486
Arla Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
5
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Korkeassa lämpötilassa pastöroitu laktoositon kuohukerma monipuoliseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Rasvaa 35%.
Ainesosat
KERMA ja stabilointiaine (karrageeni).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Kerma |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
| Kerma |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Maito 
Maito  |
| Sisältää |
Kerma 
Karrageeni  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) |
1400 
kJ 1400  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 340  kcal |
| Rasvaa | 35  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 23  g |
| Hiilihydraattia | 3  g |
| Proteiinia | 2  g |
| Suolaa | 0.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E407 Karrageeni  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Arla |
| Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) Kierrätysmerkki Kierrätysmerkki Kierrätysmerkki |
| Pakkaustyyppi | Nestekartonkipakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero |
56214
56214 56214 |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään valolta suojattuna 0- +6°C. Säilyy avattuna jääkaapissa 3-4 päivää. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras skyddad för ljus vid 0- +6°C. Förvaras öppnad i kylskåp 3-4 dagar. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store protected from light at 0-+6°C. Can be stored in the refrigerator for 3-4 days when opened. |
| Alin varastointilämpötila | 0 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Avainsanat (suomi) |
kuohukerma
kuohukerma kuohukerma kerma kerma kerma |





