Arla Pro Mozzarella juustomuru 2kg
5711953069574
Arla Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, suola, hapate (MAITO), mikrobiologinen juoksute.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Tanska  |
Ainesosien alkuperät
| Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Tanska  Viimeinen valmistuspaikka : Tanska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Sisältää | Maito  |
| Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Lisäaineita  |
| Vähän | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1245  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 299  kcal |
| Rasvaa | 22  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 14  g |
| Hiilihydraattia | 1  g |
| Proteiinia | 25  g |
| Suolaa | 1.4  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 1  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Tanska |
| Brändinimi | Arla Pro |
| Pakkaustyyppi | Pussukka |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 66518 |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana +2 - +8 °C:ssa vähintään parasta ennen -päivään |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning vid +2 - +8 °C minst till bäst före -datumet |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Remains unopened at +2 to +8 °C for at least best before date |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |





