Arla Pro sulatejuustomuru 2 kg
6413300025798
Arla Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Laktoositon, kotimainen Arla Pro sulatejuustomuru hakee monikäyttöisyyden saralla vertaistaan! Herkullisesta emmentalin ja muiden kypsytettyjen juustojen sekoituksesta valmistettava sulatejuustomuru tuo täyteläistä makua gratiineihin, vuokaruokiin, piirakoihin, laatikkoruokiin ja keittoihin. Mainio valinta myös voileipäkakkuihin sekä leipä- ja sämpylätaikinoiden joukkoon sujautettavaksi.
Ainesosat
EmmentalJUUSTO, muu puolikova kypsytetty JUUSTO (MAITO, hapate, suola, juoksete (ei eläinperäinen), säilöntäaine E 252, happamuudensäätöaine E 509), vesi, VOIÖLJY, sulatesuolat E 331, E 340, E 452, E339, säilöntäaine E 200.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia | Laktoosi  |
Sisältää |
Maito 
Säilöntäaine  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1400  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 334  kcal |
Rasvaa | 26  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 17  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 23  g |
Suolaa | 3  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E252 Kaliumnitraatti 
E509 Kalsiumkloridi  E331 Natriumsitraatti  E340 Kaliumfosfaatti  E452 Natriumpolyfosfaatti  E339 Mononatriumfosfaatti  E200 Sorbiinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Arla Pro |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Pussukka |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 603865 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana +2 - +8 °C:ssa vähintään parasta ennen -päivään |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning vid +2 - +8 °C minst till bäst före -datumet |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Remains unopened at +2 to +8 °C until at least best before |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Avainsanat (suomi) | juustomuru |
Avainsanat (eng.) | cheesecrumbs |
Avainsanat (ruotsi) | ostsmulor |