Arla Protein fruity mix rahka 500g laktoositon
6413300025415
Arla Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
6
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Pehmeä ja herkullinen proteiinirahka nyt isossa koossa, ilman keinomakeuttajia. Sisältää runsaasti proteiinia, joka tutkitusti edistää lihasmassan kasvua. Rasvaton ja laktoositon. Välipalaksi ja aktiiviseen elämään!
Ingredients
Rasvaton pastöroitu MAITO, sokeri, persikka (3,1%), aprikoosi (1,7%), vadelma (0,6%), muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (johanneksenleipäpuujauhe, pektiini), aromi, punajuurimehu (tiivisteestä), hapate.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Sisältää |
Vähärasvainen maito 
Valkoinen sokeri  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  Rasva  |
| Ei lisättyä | Keinotekoisia maketusaineita  |
| Energiasisältö (kJ) | 324  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 76  kcal |
| Rasvaa | 0.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
| Hiilihydraattia | 8.8  g |
| Proteiinia | 9  g |
| Suolaa | 0.13  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E440 Pectins 
E410 Johanneksenleipäpuujauhe  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Arla Protein |
| Pakkaustyyppi | Purkki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 586407 |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before: date on cover |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
| Avainsanat (suomi) |
rahka
proteiini |
| Avainsanat (ruotsi) |
kvark
protein |





