Arla Protein Gingerbread rahka 500g laktoositon
6413300026405
Arla Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Pehmeä ja herkullinen piparkakun makuinen proteiinirahka 500 gramman purkissa. Sisältää runsaasti proteiinia, joka tutkitusti edistää lihasmassan kasvua. Laktoositon. Välipalaksi ja aktiiviseen elämään!
Ainesosat
Rasvaton pastöroitu MAITO, sokeri, vesi, maissitärkkelys, luontainen vanilja-aromi, sakeuttamisaine (pektiini), kaneli, inkivääri, hapate, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Sisältää |
Vähärasvainen maito 
Valkoinen sokeri  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 326  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 77  kcal |
Rasvaa | 0.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 10  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 9.6  g |
Proteiinia | 8.8  g |
Suolaa | 0.08  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E202 Kaliumsorbaatti  E440 Pectins  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Arla Protein |
Pakkaustyyppi | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 608748 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before: date on cover |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
piparkakkurahka
proteiini protsku proteiinirahka |