Arla Protein mustikkarahka 200g laktoositon
6413300017618
Arla Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Arla Protein mustikkarahkassa on nyt uusi koostumus. Pehmeä ja maukas mustikanmakuinen rahka sisältää 18 g proteiinia ja kalsiumia. Rasvaton ja laktoositon. Välipalaksi ja aktiiviseen elämään. Valmistettu Sipoossa.
Ainesosat
Rasvaton MAITOrahka( pastöroitu rasvaton MAITO, hapate) hedelmämehutiiviste, mustikka (4,5%), maissitärkkelys, luontainen aromi, sakeuttamisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (natriumsitraatti ), makeutusaine (stevioliglykosidit).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Maissi 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  Laktoosi  |
Sisältää |
Vähärasvainen maito 
  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Rasva  |
Energiasisältö (kJ) | 292  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 69  kcal |
Rasvaa | 0.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 6.7  g |
Proteiinia | 9.2  g |
Suolaa | 0.13  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E331 Natriumsitraatti 
E440 Pectins  E960 Stevioliglykosidit  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi |
Arla Protein
Arla Protein |
Pakkaustyyppi |
Purkki
Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
49363
49363 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before: date on cover |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
rahka
rahka proteiini proteiini |
Avainsanat (ruotsi) |
kvark
kvark protein protein |