Arla Protein Vanilja vanukas 200g laktoositon
5711953200496
Arla Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Arla Protein Vanilla Cookie on proteiinivanukas, jonka maussa yhdistyvät lempeä vanilja ja herkullinen keksi. Laktoositon. Tuote säilyy lämpimässä, mutta suositellaan nautittavaksi viileänä.
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, MAITOPROTEIINI, makeutusaineet (erytritoli, steviasta saatavat stevioliglykosidit), luontaiset aromit, stabilointiaineet (karrageeni, guarkumi), porkkanamehutiiviste, happamuudensäätöaineet (di- ja trifosfaatit), laktaasi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Tanska  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Tanska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Sisältää |
 
Maito  Maitoproteiini  Karrageeni  |
Ei sisällä |
Lisäaineita 
Laktoosi  Säilöntäaine  |
Ei lisättyä | Valkoinen sokeri  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 308  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 73  kcal |
Rasvaa | 1.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
Hiilihydraattia | 7.7  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 4.5  g |
Proteiinia | 10  g |
Suolaa | 0.16  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E407 Karrageeni  E960 Stevioliglykosidit  |
Viimeinen valmistuspaikka | Tanska |
Brändinimi | Arla Protein |
Pakkaustyyppi | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 608539 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään huoneenlämmössä. Nautitaan viilennettynä. Parasta ennen : katso kansi |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras i rumstemperatur. Avnjutes som kyld. Bäst före : se locket |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store at room temperature. Enjoyed chilled. Best before : look at the cover |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Avainsanat (suomi) |
proteiini
protskuvanukas protskuu vanukas |