Arla Protein Vanilj kvark 200g laktosfri
6413300026344
Arla Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Pehmeä ja maukas vaniljan makuinen proteiinirahka ilman keinomakeuttajia. Sisältää kalsiumia ja 17 g proteiinia, joka tutkitusti edistää lihasmassan kasvua. Rasvaton ja laktoositon. Välipalaksi ja aktiiviseen elämään! Valmistettu Sipoossa.
Ainesosat
Rasvaton pastöroitu MAITO, vesi, sokeri, maissitärkkelys, luontainen aromi, sakeuttamisaine (pektiini), väri (beta-karoteeni), jauhettu vaniljatanko, vaniljauute, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapate.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia | Laktoosi  |
Sisältää |
Vähärasvainen maito 
Valkoinen sokeri  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Rasva  Keinotekoisia maketusaineita  Säilöntäaine  |
Energiasisältö (kJ) | 319  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 75  kcal |
Rasvaa | 0.20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.10  g |
Hiilihydraattia | 9.20  g |
Proteiinia | 8.6  g |
Suolaa | 0.08  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E440 Pectins 
E330 Sitruunahappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Arla Protein |
Pakkaustyyppi | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 599659 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before: date on cover |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
rahka
proteiini |
Avainsanat (ruotsi) |
kvark
protein |
Ruokavaliotieto | Korkeaproteiininen ruokavalio |