Filos halloumi fries lactose free PDO 750g
6416710301667
E.Gavrielides Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Halloumi-juusto on Kyproksen herkkujen helmi ja saarelaisten ylpeys. Se on myös kaikkien juuston ystävien vanha tuttu ja etenkin grillikauden suosikki. Filos halloumi-ranskalaiset on taattua laadukasta Filos halloumi-juustoa valmiiksi pilkottuna paksuiksi tikuiksi, jotka on helppo uppopaistaa öljyssä tai paahtaa pannulla. Halloumi ei sula ja pitää muotonsa kuumennettaessa. Halloumi-ranskikset voi myös leivittää perinteiseen tapaan vehnäjauhoissa, kananmunassa ja korppujauhoissa tai ihan vaan panko-jauhossa. Jos et käytä leivityksessä kananmunaa, kostuta halloumi ennen leivitystä hiukan vedellä. Halloumi-ranskalaiset on täydellinen herkkupala niin illanistujaisiin kuin arkipöytään. Dippaa mieleiseesi kastikkeeseen ja nauti!
Ainesosat
Pastöroitu lehmän-, lampaan- ja vuohenMAITO (Kypros), suola, kuivattu minttu, juoksete, laktaasi. Käytetty juoksete on mikrobiologinen.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Kypros  |
Ainesosien alkuperät
| Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Kypros  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1264  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 302  kcal |
| Rasvaa | 24  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 16  g |
| Hiilihydraattia | 1.5  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 2.4  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
| Brändinimi | Filos |
| Pakkausmerkintä | Suojattu alkuperänimitys |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | FH3057 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |
| Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |





