Ingmariini normaalisuolainen levite 250g vähälaktoosinen
7311870010833
Arla Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
16
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingmariinin herkullisen maun resepti on yksinkertainen. Voita, hieman rapsiöljyä ja ripaus suolaa. Lisäaineeton, koska mitäs sitä hyvään mitään lisäämään. Leivän päälle, leivontaan ja paistamiseen. Nauti sinäkin.
Ingredients
VOI, kovettamaton rapsiöljy, vesi, suola (1,2 %), A- ja D-vitamiini.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Ruotsi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Voi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Ruotsi  Lypsypaikka : Ruotsi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Sisältää |
A-vitamiini 
D-vitamiini  Kerma  |
| Ei sisällä | Lisäaineita  |
| Vähän | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 2789  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 678  kcal |
| Rasvaa | 75  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 33  g |
| Hiilihydraattia | 0.4  g |
| Proteiinia | 0.4  g |
| Suolaa | 1.2  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Ruotsi |
| Brändinimi | Ingmariini |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 595547 |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään +2 - +8˚C. Parasta ennen -päiväys kannessa. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras +2 - +8˚C. Bäst före -datum på locket. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store +2 to +8°C. Best before date on the cover. |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
| Avainsanat (suomi) | rasvaseoslevite |
| Avainsanat (eng.) | Fat mix spread |
| Avainsanat (ruotsi) | matfettsblandning |





