Keiju laktoositon margariini 60 valkosipulilla 250 g
6438207000761
Bunge Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
16
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Keiju Valkosipulilevite on Suomessa valmistettu maukas oikeaa valkosipulia sisältävä palmuöljytön levite. Tämä hyvänmakuinen tuote on tarkoitettu erityisesti ruoanvalmistukseen ja ruoan maustamiseen, mutta se sopii mainiosti myös leivän päälle.
Ainesosat
Rypsiöljy, vesi, kasvirasvat (kookos, shea), valkosipuli (1,5 %), väkiviinaetikka, suola, emulgointiaine (E471), A- ja D2-vitamiini, luontaiset aromit.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
D-vitamiini | 20  mg |
E-vitamiini | 8.2  mg |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Maito 
Laktoosi  Palmuöljy  |
Energiasisältö (kJ) | 2229  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 542  kcal |
Rasvaa | 60  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 18  g |
Hiilihydraattia | 0.5  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 1.3  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  |
Brändinimi | Keiju |
Pakkausmerkintä |
Avainlippu
V Label Vegan |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5051352 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Lämmönherkkä Pinottava Herkkä hajuille |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | +4 - +8 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | +4 - +8 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | +4 - +8 °C |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
valkosipuli
ruuanvalmistus palmuöljytön kotimainen maustaminen |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |