Leipurin Paisto 30 SG uppopaistorasva 2,5kg
                6430017236187
                
                    Leipurin Oyj
                
            
        
                                Myyntiyksikkö
                            
                                KPL
                        
                                        ME1 koko:
                                    
                                    
                                        4 
                                        KPL
                                
                                        Alv-%:
                                    
                                    
                                            14.0%
                                Toimitus ja saatavuus
                
                                        Tuotetyyppi:
                                    
                                    
                                        Tilaustuote
                                
                                        Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
                                Ainesosat
                
                        Palmuöljy
            Tuotteen alkuperä
                | Valmistusmaa | Tanska  | 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
                | Ei sisällä allergeenia | Gluteenia  sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  | 
| Energiasisältö (kJ) | 3700  kJ | 
| Energiasisältö (kcal) | 881  kcal | 
| Rasvaa | 100  g | 
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 51  g | 
| Hiilihydraattia | 0  g | 
| Ravintokuitua | 0  g | 
| Proteiinia | 0  g | 
| Suolaa | 0  g | 
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g | 
| Brändinimi | Leipurin | 
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi | 
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 956112 | 
| Käsittelyohjeet | Säilytettävä kuivassa Elintarvike | 





