Millac Gold 33 kasvirasvan ja kerman sekoitus 1l laktoositon, UHT
5010652997301
Prescott Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Ainesosat
Laktoositon KIRNUMAITO, osittain kovetettu kasvirasva (#palmu), laktoositon KERMA (6%), laktoositon kirnuMAITOJAUHE, emuglointiaineet (rasvahappojen mono-ja diglyseridien maitohappoesterit* , rasvahappojen polyglyseroliesterit*, polysorbaatti 60*, rasvahappojen mono- diglyseridit*, polysorbaatti 80*), stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, karrageeni), suola, luonnollinen aromiaine (MAITO), väri (betakaroteeni). *kasviperäinen .#Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Iso-Britannia  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1353  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 328  kcal |
| Rasvaa | 33.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 28.6  g |
| Hiilihydraattia | 4  g |
| Proteiinia | 2.7  g |
| Suolaa | 0.14  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E407 Karrageeni  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E433 Polyoksietyleenisorbitaanimonooleaatti (polysorbaatti 80)  E435 Polyoksietyleenisorbitaanimonostearaatti (polysorbaatti 60)  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit  E475 Rasvahappojen polyglyseroliesterit  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Iso-Britannia |
| Brändinimi | Millac Gold |
| Pakkausmerkintä | FSC-sertifikaatti (Forest Stewardship Council) |
| Pakkaustyyppi | Nestekartonkipakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 0872418 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Kypsennys lämmittämällä |
| Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen sekä vaahtoutuu erinomaisesti. Kestää pitkää haudutusta ja antaa kolminkertaisen vaahdotusvolyymin. Sietää hyvin happamia kuten sitruunaa ja appelsiinia. Vaahtoutuu parhaiten jääkaappikylmänä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Perfekt till all matlagning och vispning. Tål att sjuda länge och att blandas med t.ex.citron och apelsin. Ger tredubbel vispvolym. Vispas kylskåpskall. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy parhaiten alle+20°C. Avattuna +4°C-8°C n. 3 päivää. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras bäst under +20°C. Öppnad i +4°C-8°C i ca. 3 dagar. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Best stored below + 20 ° C. Opened at + 4 ° C-8 ° C for approx. 3 days. |
| Alin varastointilämpötila | 4 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 20 °C |





