Valio Aura Gold sinihomejuusto 125g
6408430033140
Valio Oy suora
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valio AURA® Gold on ainutlaatuinen, suomalainen, pitkään kypsytetty ja aromikas sinihomejuusto viilenevien iltojen herkutteluhetkiin. Pidempään kypsytetty Valio AURA® Gold on kausituote ja saatavilla vain rajoitetun ajan syyskuusta tammikuuhun. Uniikki ja omaleimainen juusto!
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, suola, hapate, sinihomeviljelmä (P. roqueforti), säilöntäaine (E235)
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Makeutusaineita  Sokereita  Väri lisäaineena  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Energiasisältö (kJ) | 1409  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 340  kcal |
Rasvaa | 29  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 17  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 3.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
B12-vitamiini | 0.7  mg |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Valio |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3314 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle + 8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. Suosittelemme säilyttämään juuston +2 - +5 °C:ssa parhaan makunautinnon takaamiseksi. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning under +8 °C minst till bäst före –datum. Vi rekommenderar att osten förvaras i +2 - +5 °C för bästa smakupplevelse. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep refrigerated below +8 °C. For best taste experience a storage temperature of +2 to +5 °C is recommended. |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |