Valio Hyvä Suomalainen Arki juustoviipale 500g
6408430338313
Valio Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Hyvä suomalainen Arki® juusto on mukavan mieto edam-tyylinen juusto, joka maistuu arjessa leivän päällä koko perheelle. Nyt saatavilla myös kätevinä viipaleina. Tuotesarjan juustot ovat laktoosittomia ja säilöntäaineettomia, ja ne valmistetaan Suomessa kotimaisesta maidosta.
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, suola ja hapate.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Laktoosi  Makeutusaineita  Makeutusaineita  Sokereita  Sokereita  Säilöntäaine  Säilöntäaine  Väri lisäaineena  Väri lisäaineena  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä |
Sokereita 
Sokereita  |
Energiasisältö (kJ) | 1367  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 329  kcal |
Rasvaa | 24  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 14  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 27  g |
Suolaa | 1.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
B12-vitamiini | 0.60  mg |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Valio |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 33831 |
Asetuksen tyyppi |
Terveysmerkki / Tunnistusmerkki
Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning under +8 °C minst till bäst före -datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep refrigerated below +8 °C. Best before date on the package. |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |