Valio Koskenlaskija kylmäsavuporo sulatejuusto 250g laktoositon
6408430038909
Valio Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
10
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933. Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo antaa herkullisen ja juurevan maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Se tekee retkimuonasta gourmetia, kotiruoasta kulttuuria ja näkkileivästä juhla-aterian.
Ainesosat
JUUSTO, vesi, VOI, kylmäsavustettu poro 4 % (suomalainen poronliha, suola, sokeri, mausteet, aromi), sulatesuolat (E452, E339, E331), säilöntäaine (E200).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Väri lisäaineena  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 1150  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 280  kcal |
| Rasvaa | 22  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 13  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 19  g |
| Suolaa | 2.8  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| B12-vitamiini | 1.32  mg |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Valio |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 3890 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning under +8 °C minst till bäst före-datum. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep refrigerated below +8 °C. Best before date on the package. |





