Valio Oltermanni® Port Salut e900 g
6408430340453
Valio Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
11
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valio Oltermanni® Port Salut on mieto ja täyteläinen, kypsytetty Port Salut -juusto. Sen maku on hieman tavallista kermajuustoa täyteläisempi ja rakenne aavistuksen pehmeämpi. Valio Oltermanni® Port Salut on suunniteltu maistumaan koko perheelle kuten muutkin Oltermanni® juustot. Se sopii erinomaisesti sekä leivän päälle että ruuanlaittoon. Kaikki Valio Oltermanni® juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta eivätkä ne sisällä lisäaineita.
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, suola ja hapate
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Lisäaineita  Sokereita  Säilöntäaine  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Ei lisättyä | Sokereita  |
| Energiasisältö (kJ) | 1608  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 388  kcal |
| Rasvaa | 33  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 19  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 22  g |
| Suolaa | 1.5  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| B12-vitamiini | 2.32  mg |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Valio |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 34045 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning under +8 °C minst till bäst före -datum. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep refrigerated below +8 °C. Best before date on the package. |
| Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |





