Valio Oltermanni ohuen ohut juustoviipale 130g
6408430340903
Valio Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
10
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto, joka on maultaan mieto, aavistuksen verran hapan, kermainen ja miellyttävän raikas. Valmiiksi viipaloitu juusto on kätevä käyttää ja sopii esimerkiksi voileiville, lämpimiin leipiin, kuorruttamiseen tai sellaisenaankin syötäväksi. Kaikki Valio Oltermanni® juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta eivätkä ne sisällä lisäaineita. Saatavilla palana ja viipaleina – tavallisina ja ohuen ohuina.
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, hapate ja suola
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Lisäaineita  Sokereita  Säilöntäaine  Väri lisäaineena  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Energiasisältö (kJ) | 1511  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 364  kcal |
Rasvaa | 29  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 17  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 25  g |
Suolaa | 1.3  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
B12-vitamiini | 0.65  mg |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Valio |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 34090 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning under +8 °C minst till bäst före - datum |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep refrigerated below +8 °C. Best before date on the package. |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |