Valio Polar 15% ohuen ohut juustoviipale 130g
6408430339501
Valio Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
10
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valio Polar® on juusto, jonka maku on samaan aikaan voimakas ja lempeä. Valio Polar® Alkuperäinen 15 % oli Suomen ensimmäisiä kevytjuustoja saapuessaan markkinoille vuonna 1991. Maultaan raikas ja makean pähkinäinen juusto maistuu valmiina viipaleina leivän päällä ja sellaisenaan naposteltuna. Saatavilla palana ja viipaleina.
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, suola ja hapate.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Laktoosi  Sokereita  Sokereita  Säilöntäaine  Säilöntäaine  Väri lisäaineena  Väri lisäaineena  |
Ei lisättyä |
Sokereita 
Sokereita  |
Energiasisältö (kJ) |
1061 
kJ 1061  kJ |
Energiasisältö (kcal) |
254 
kcal 254  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.8  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 29  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
B12-vitamiini | 3.5  mg |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Valio |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi |
Määrittelemätön pakkaus
Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 33950 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning under +8 °C minst till bäst före –datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep refrigerated below +8 °C. Best before date on the package. |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |