Valio sinileima emmental juusto 350g
6408430031672
Valio Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kansainvälistäkin arvostusta saanut Valio Emmental sinileima on Suomen suosituin emmentaljuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet perinteisellä emmental-reseptillä vähintään 3 kuukautta. Kypsytyksen aikana juusto saa hienon aromaattisen makunsa. Monikäyttöinen Valio Emmental sinileima maistuu hyvältä leivän päällä tai sellaisenaan ja sopii mainiosti ruuanlaittoon, esim. kuorrutuksiin, kastikkeisiin ja suolaiseen leivontaan. Valio Emmental sinileimaa saa paloina ja valmiina viipaleina – tavallisina ja ohuen ohuina.
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, suola ja hapate.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Sokereita  Säilöntäaine  Väri lisäaineena  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Energiasisältö (kJ) | 1606  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 387  kcal |
Rasvaa | 30  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 18  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 29  g |
Suolaa | 0.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
B12-vitamiini | 3.1  mg |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Valio |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3167 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning under +8 °C minst till bäst före -datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep refrigerated below +8 °C. Best before date on the package. |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |