Valio sinileima emmental-juustoviipale 300g
6408430339150
Valio Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
8
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Kansainvälistäkin arvostusta saanut Valio Emmental sinileima on Suomen suosituin emmentaljuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet perinteisellä emmental-reseptillä vähintään 3 kuukautta. Kypsytyksen aikana juusto saa hienon aromaattisen makunsa. Monikäyttöinen Valio Emmental sinileima maistuu hyvältä leivän päällä tai sellaisenaan ja sopii mainiosti ruuanlaittoon, esimerkiksi kuorrutuksiin, kastikkeisiin ja suolaiseen leivontaan. Valio Emmental sinileimaa saa paloina ja valmiina viipaleina – tavallisina ja ohuen ohuina.
Ingredients
Pastöroitu MAITO, suola ja hapate.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Sokereita  Säilöntäaine  Väri lisäaineena  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Energiasisältö (kJ) | 1606  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 387  kcal |
Rasvaa | 30  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 18  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 29  g |
Suolaa | 0.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
B12-vitamiini | 3.1  mg |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Valio |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 33915 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbar i oöppnad förpackning under +8 °C minst till bäst före -datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep refrigerated below +8 °C. Best before date on the package. |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |