Aviko Grip n Dip Skin on koururanskanperuna kuorellinen 2kg pakaste
8710449956364
Aviko B.V.
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Grip 'n Dip on pakastettu erittäin rapea, päällystetty ja esipaistettu U:n muotoinen ranskanperuna, joka sopii täydellisesti dippaukseen ja lusikkaamiseen. Grip'n Dipissä on Super Crunch -pinnoite, joka pitää sen rapeana pitkään. Monipuolinen ranskanperuna, joka on laatutestattu take away- ja kotiinkuljetuksiin ja voidaan tarjoilla pikkuruokana, välipalana, lisukkeena tai premium-hampurilaisen lisävarusteena.
Ainesosat
Ainekset: Peruna (Alkuperä EU), auringonkukkaöljy, muunnettu perunatärkkelys, riisijauho, suola, dekstriini, nostatusaine (E450, E500), maltodekstriini, sakeuttamisaine (E415).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Alankomaat  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Pähkinät  Maapähkinä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Kala  Soijapavut  Maito  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 634  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 151  kcal |
| Rasvaa | 4.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 23  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
| Ravintokuitua | 2.6  g |
| Proteiinia | 2.2  g |
| Suolaa | 0.40  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E500 Natriumkarbonaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Alankomaat |
| Brändinimi | Aviko |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 809220 |
| Valmistustapa | Uppopaistettu |
| Valmistusohjeet | Rasvakeittimessä: enint. 175°C, annos n. 500g, 3-3,5 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Fritös: Värm oljan till max 175°C. Fritera portioner om 500 g i 3-3,5 min. Fritera dem inte för länge så de blir alltför mörka. Mindre portioner har kortare tillagningstid. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Saïlyvyys: **-12°C 1 kuukausi, ***-18°C katso leima. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: **-12°C 1 månad, ***-18°C se märkning. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: **-12°C 1 month, ***-18°C see stamp. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





