Findus Parsakaali ja keltainen porkkana 1,3kg
7310500069159
Findus Finland Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Raikas parsakaali ja keltainen porkkana sopivat lisäkkeeksi tai gratiinien, wokruokien ja salaattien aineksiksi.
Ainesosat
Parsakaali 55 % ja keltainen porkkana 45 %. Kasvikset ovat esikeitettyjä.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Energiasisältö (kJ) | 118  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 28  kcal |
| Rasvaa | 0.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
| Hiilihydraattia | 3  g |
| Ravintokuitua | 2.7  g |
| Proteiinia | 1.6  g |
| Suolaa | 0.09  g |
| Brändinimi | Findus |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 96008189 |
| Valmistustapa | Lämmitettävä |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Valmistusohjeet | VALMISTUS JÄISENÄ KUUMENNETTAVA Kuumailmauuni: Esilämmitä uuni 160 °C:een. Kuumenna kasvissekoitus uunivuoassa n. 14-16 minuuttia. Sekoita valmistusajan puolessa välissä. Yhdistelmäuuni: Esilämmitä uuni keittoteholla 100 °C:een. Kaada vihannekset rei’itettyyn GN1/1 65 mm vuokaan. Kuumenna n. 4-5 minuuttia. Pata: Kaada vihannekset kiehuvaan veteen. Keitä 3 - 4 minuuttia. Kypsennysaika voi vaihdella laitekohtaisesti. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS Varmluftsugn: Förvärm ugnen till 160°C. Värm grönsaksblandningen på ett bleck i ca 14 - 16 minuter. Rör om efter ½ tiden. Kombiugn: Förvärm ugnen på ångläge (100°C.) Häll grönsakerna i perforerade GN1/1 65 mm. Koka i ca 4 - 5 minuter. Gryta: Häll grönsakerna i kokande vatten. Låt sjuda 3 - 4 minuter. Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm före servering. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





