Mestari kuorellinen lankkuperuna 20mm 2,5kg pakaste
6430028238927
Pohjolan Peruna Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Mestari-perunat viljellään Pohjois-Pohjanmaalla sopimusviljelijöiden pelloilla. Puhdas suomalainen raaka-aine, tuotteiden tasainen laatu ja hyvä maku ovat asioita, joista ei koskaan tingitä. Mestari Kuorellinen lankkuperuna, rapea kuori ja sisin kuin silkkaa samettia. Tietysti kotimaista, maista ja nauti! Pakastetuote. Gluteeniton. Laktoositon.
Ainesosat
Peruna (Suomi), kasvirasva (palmuöljy, rspo mb)
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Kuitu  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maito  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 570  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 136  kcal |
Rasvaa | 3.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.8  g |
Hiilihydraattia | 24  g |
Proteiinia | 1.7  g |
Suolaa | 0.03  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Mestari |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6892 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Uppopaisto: 175 asteessa n. 2-3 min. Kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Fritering i 175 grader ca 2-3 min. I combi- och varmlufsugn 200 grader ca 20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18°C tai kylmemmässä, katso parasta ennen merkintä. Jääkaapin pakastelokerossa (-6°C) 5 vuorokautta. Jääkaapissa (n. +5°C) kaksi vuorokautta. Huoneenlämmössä (n. +20°C) 12 tuntia. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | -18°C eller kallare, se bäst före-märkning. I kylskåpets frysfack (-6°C) 5 dygn. I kylskåpet (ca +5°C) 2 dygn. I rumstemperatur (ca +20°C) 12 timmar. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In -18°C or colder, see best before. In refridgerator (-6°C) 5 days. In refridgerator (about +5°C) 2 days. In roomtemperature (about +20°C) 12 hours. No refreezing after melting. |
Alin varastointilämpötila | -22 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |