Mestari lohkoperuna 3kg pakaste
6430028239061
Pohjolan Peruna Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
4
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Mestarin pakasteperunat kuoritaan, leikataan muotoonsa ja esikeitetään vedessä, jonka jälkeen perunoiden pinta kuivataan ja käytetään nopeasti kuumassa kasviöljyssä. Tällä tavoin perunasta saadaan pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Mestarin lohkoperunat valmistetaan suomalaisesta perunasta. Pakastetuote.
Ingredients
Peruna (Suomi), kasviöljy (rapsi, rypsi)
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Peruna |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää | Kuitu  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Lisäaineita  Gluteeni  Laktoosi  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 590  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 141  kcal |
Rasvaa | 3.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 24  g |
Ravintokuitua | 3  g |
Proteiinia | 1.7  g |
Suolaa | 0.03  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Mestari |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6906 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Uppopaisto: 180 °C 2-5 min Kiertoilmauunissa: 200 °C 20-25 min |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Fritering: 180 °C 2-3 min I combi- och varmluftsung: i 200 °C 20-25 min |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18°C tai kylmemmässä, katso parasta ennen merkintä. Jääkaapin pakastelokerossa (-6°C) 5 vuorokautta. Jääkaapissa (n. +5°C) kaksi vuorokautta. Huoneenlämmössä (n. +20°C) 12 tuntia. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | -18°C eller kallare, se bäst före-märkning. I kylskåpets frysfack (-6°C) 5 dygn. I kylskåpet (ca +5°C) 2 dygn. I rumstemperatur (ca +20°C) 12 timmar. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In -18°C or colder, see best before. In refridgerator (-6°C) 5 days. In refridgerator (about +5°C) 2 days. In roomtemperature (about +20°C) 12 hours. No refreezing after melting. |
Alin varastointilämpötila | -21 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |