Mestari pannuperuna 16x16mm 3kg pakaste
6430028239054
Pohjolan Peruna Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Mestarin pakasteperunat kuoritaan, leikataan muotoonsa ja esikeitetään vedessä, jonka jälkeen perunoiden pinta kuivataan ja käytetään nopeasti kuumassa kasviöljyssä. Tällä tavoin perunasta saadaan pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Mestarin pannuperunat valmistetaan suomalaisesta perunasta. Kuution koko 16 x 16 x 12 mm. Pakastetuote.
Ainesosat
Peruna (Suomi), kasviöljy (rapsi, rypsi)
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Peruna |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää | Kuitu  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Gluteeni  Maito  Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 648  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 155  kcal |
Rasvaa | 5.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
Hiilihydraattia | 24  g |
Ravintokuitua | 3.2  g |
Proteiinia | 1.7  g |
Suolaa | 0.03  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Mestari |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6905 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Uppopaisto: 180 °C asteessa n. 2-3 min. Kiertoilmauunissa: 200 °C n. 10-20 min. Pannulla: n. 10 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Fritering: i 180 °C 2-3 min. I combi- och varmluftsung: i 200 °C ca 10-20 min. I panna: ca 10 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18°C tai kylmemmässä, katso parasta ennen merkintä. Jääkaapin pakastelokerossa (-6°C) 5 vuorokautta. Jääkaapissa (n. +5°C) kaksi vuorokautta. Huoneenlämmössä (n. +20°C) 12 tuntia. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | -18°C eller kallare, se bäst före-märkning. I kylskåpets frysfack (-6°C) 5 dygn. I kylskåpet (ca +5°C) 2 dygn. I rumstemperatur (ca +20°C) 12 timmar. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In -18°C or colder, see best before. In refridgerator (-6°C) 5 days. In refridgerator (about +5°C) 2 days. In roomtemperature (about +20°C) 12 hours. No refreezing after melting. |
Alin varastointilämpötila | -21 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |