Mestari tikkuperuna 8mm 2,5kg pakaste
6430028239047
Pohjolan Peruna Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
4
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Mestarin pakasteperunat kuoritaan, leikataan muotoonsa ja esikeitetään vedessä, jonka jälkeen perunoiden pinta kuivataan ja käytetään nopeasti kuumassa kasviöljyssä. Tällä tavoin perunasta saadaan pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Valmistetaan suomalaisesta perunasta.
Ingredients
Peruna (Suomi), kasviöljy (rapsi, rypsi)
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Origin of ingredients
Potato |
Percentage of ingredient :  
Farming : Finland  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää | Kuitu  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Lisäaineita  Gluteeni  Laktoosi  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 648  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 155  kcal |
Rasvaa | 5.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
Hiilihydraattia | 24  g |
Proteiinia | 1.7  g |
Suolaa | 0.03  g |
Last processing | Finland |
Brändinimi | Mestari |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6904 |
Valmistustapa | Paisto |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Käytä mieluiten suoraan pakastimesta Uppopaisto: 180 asteessa n-2-3 min Kiertoilmauunissa: 200 asteessa 10-20 min |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillred helst direkt ur frysen. Fritering: i 180 grader ca 2-3 min. I combi och varmluftsung i 200 grader 10-20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18°C tai kylmemmässä, katso parasta ennen merkintä. Jääkaapin pakastelokerossa (-6°C) 5 vuorokautta. Jääkaapissa (n. +5°C) kaksi vuorokautta. Huoneenlämmössä (n. +20°C) 12 tuntia. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Consumer storage instructions (swe) | In -18°C or colder, see best before. In refridgerator (-6°C) 5 days. In refridgerator (about +5°C) 2 days. In roomtemperature (about +20°C) 12 hours. No refreezing after melting. |
Consumer storage instructions (eng) | -18°C eller kallare, se bäst före-märkning. I kylskåpets frysfack (-6°C) 5 dygn. I kylskåpet (ca +5°C) 2 dygn. I rumstemperatur (ca +20°C) 12 timmar. Får inte frysas efter upptining. |
Minimum storage handling temperature | -18 °C |