Mestari tikkuperuna 8mm 2,5kg pakaste
6430028239047
Pohjolan Peruna Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Mestarin pakasteperunat kuoritaan, leikataan muotoonsa ja esikeitetään vedessä, jonka jälkeen perunoiden pinta kuivataan ja käytetään nopeasti kuumassa kasviöljyssä. Tällä tavoin perunasta saadaan pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Valmistetaan suomalaisesta perunasta.
Ainesosat
Peruna (Suomi), kasviöljy (rapsi, rypsi)
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Peruna |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää | Kuitu  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Lisäaineita  Gluteeni  Laktoosi  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 648  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 155  kcal |
Rasvaa | 5.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
Hiilihydraattia | 24  g |
Proteiinia | 1.7  g |
Suolaa | 0.03  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Mestari |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6904 |
Valmistustapa | Paisto |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Käytä mieluiten suoraan pakastimesta Uppopaisto: 180 asteessa n-2-3 min Kiertoilmauunissa: 200 asteessa 10-20 min |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillred helst direkt ur frysen. Fritering: i 180 grader ca 2-3 min. I combi och varmluftsung i 200 grader 10-20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18°C tai kylmemmässä, katso parasta ennen merkintä. Jääkaapin pakastelokerossa (-6°C) 5 vuorokautta. Jääkaapissa (n. +5°C) kaksi vuorokautta. Huoneenlämmössä (n. +20°C) 12 tuntia. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | In -18°C or colder, see best before. In refridgerator (-6°C) 5 days. In refridgerator (about +5°C) 2 days. In roomtemperature (about +20°C) 12 hours. No refreezing after melting. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | -18°C eller kallare, se bäst före-märkning. I kylskåpets frysfack (-6°C) 5 dygn. I kylskåpet (ca +5°C) 2 dygn. I rumstemperatur (ca +20°C) 12 timmar. Får inte frysas efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |