Mestari tuhti tikkuperuna 12mm 3kg pakaste
6430028239085
Pohjolan Peruna Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Mestari tuhti tikkuperuna on leikattu suomalaisesta perunasta, leikkauspaksuus 12 mm. Ei kuorellinen. Tuote on esikypsennetty.
Ainesosat
Peruna (Suomi), kasviöljy (rapsi, rypsi)
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Peruna |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää | Kuitu  |
| Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Gluteeni  Maito  Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 570  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 135  kcal |
| Rasvaa | 3.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
| Hiilihydraattia | 24  g |
| Ravintokuitua | 3  g |
| Proteiinia | 1.7  g |
| Suolaa | 0.03  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Mestari |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 6908 |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
| Valmistusohjeet | Uppopaisto: 180 asteessa n. 2-3 min. Kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 10-20 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Fritering i 180 grader ca 2-3 min. I combi- och varmluftsung: i 200 grader ca 10-20 min. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18°C tai kylmemmässä, katso parasta ennen merkintä. Jääkaapin pakastelokerossa (-6°C) 5 vuorokautta. Jääkaapissa (n. +5°C) kaksi vuorokautta. Huoneenlämmössä (n. +20°C) 12 tuntia. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | -18°C eller kallare, se bäst före-märkning. I kylskåpets frysfack (-6°C) 5 dygn. I kylskåpet (ca +5°C) 2 dygn. I rumstemperatur (ca +20°C) 12 timmar. Får inte frysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In -18°C or colder, see best before. In refridgerator (-6°C) 5 days. In refridgerator (about +5°C) 2 days. In roomtemperature (about +20°C) 12 hours. No refreezing after melting. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





