Rollfoods crunchi sötpotatisblock 5kg djupfryst
8710251099082
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Päältä rapea ja sisältä makea pakastettu reilun kokoinen bataattilohko. Panerointi säilyttää rapeuden ja mehevyyden pitkään. Dippailuun, annoksien lisukkeeksi, tapaksiin, loaded fries-annoksiin.
Ainesosat
Bataatti, paneeraus (VEHNÄjauho, suola, rypsiöljy, hiiva, mauste (kurkuma), paprikauute, maissihiutaleet (maissi), pippuri, rypsiöljy, vesi). taikina: (VEHNÄjauho, suola, muunnettu tärkkelys (VEHNÄ), maissi, riisijauho, valkosipulin arominvahvenne(E621), sipuli, paprika, pippuri, chili, kuitu (herne), nostatusaine(E500), stabilointiaine(E450), paakkuuntumisenestoaine(E551)), rypsiöljy.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Alankomaat  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Herne  |
Energiasisältö (kJ) | 875  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 210  kcal |
Rasvaa | 10.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
Hiilihydraattia | 25.5  g |
Proteiinia | 2.3  g |
Suolaa | 0.5  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E621 Mononatriumglutamaatti 
E500 Natriumkarbonaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E551 Piidioksidi  |
Brändinimi | RF Crunchi |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 247001 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Rasvakeitin: Uppopaista bataattilohkoja 175 °C n. 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kelluvat. Uuni: Paista uunin keskiosassa 180 °C n. 20 min kullanruskeiksi. Vinkki: Tee bataattilohkoista vielä rapeampia kääntämällä ne ympäri 10 minuutin kuluttua. Airfryer: Paista 180 °C lämpötilassa 200–300 g bataattilohkoja kerrallaan. Paista 10 min ja ravista kevyesti ja paista sitten vielä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Anna levätä 2 minuuttia ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Fritös: Stek Crunchies i 175 °C i ca 4–5 minuter, tills de är gyllenbruna och flyter. Ugn: Grädda i mitten av ugnen vid 180 °C i ca 20 minuter tills de är gyllenbruna. Tips: För att göra Crunchies ännu krispigare, vänd dem efter 10 minuter. Airfryer: Baka 200–300 g Crunchies åt gången i 180 °C. Grädda i 10 minuter, skaka lätt och grädda sedan i ca 10 minuter tills de är gyllenbruna. Låt vila i 2 minuter innan servering. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Varastointi: pakastin: -18°C: katso viimeinen käyttöpäivä pakkauksesta. Älä pakasta uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: frys: -18°C: se sista förbrukningsdag på förpackningen. Frys inte in igen efter upptining. |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |